TOTS. Mani qui mani, el govern post 23J serà un govern NO MAT

Mani qui mani, el govern post 23J serà un govern NO MAT

Sí, tots. Ara ja ho podem dir: aquesta campanya electoral ens ha permès parlar amb tots els partits i tots ens han manifestat el seu compromís en contribuir —cadascú en la mida de les seves possibilitats— a posar punt final al projecte del brancall de la MAT per la Selva. Després de tants anys podem dir que mani qui mani, el govern post 23J serà un govern NO MAT. Perquè des de la plataforma continuem conjurats en què la solució definitiva sigui convenient per a tots (per a tots els municipis, per a totes les persones, per a totes les ideologies) i perquè tots els partits (PSC, PP, ERC, Junts, Sumar, CUP, PDeCAT) volen que aquest problema sigui resolt tan aviat com es pugui.

Està clar que es tracta d’una qüestió transversal que afecta tothom sense distinció i, per tant, que la solució ha d’afavorir també a tothom i en la resolució hi han d’estar implicats tots els protagonistes. Segurament aquesta, junt amb la persistència, tenacitat, proactivitat i racionalitat de la plataforma NO MAT, ha estat la principal causa de què cap dels partits vulgui quedar fora de la solució i que també tots els municipis hagin volgut posar-hi de la seva part per poder fer realitat la solució definitiva. No podem celebrar res encara perquè falta el punt final, però es constata que per part de tots segueix la unitat, segueix la voluntat de tirar endavant i no hi ha cansament. Ara ningú s’ho pot permetre. I molt menys els que han estat, són i seran els protagonistes de tot plegat: totes les persones que vivim, treballem i estimem les comarques gironines.

Desplaçat dalt de tot