Què pots fer?

És per això que hem exposat que no hem de plegar-nos de braços. És per això que existeix NO a la MAT i és per això que tots som necessaris. Perquè el que proposem sigui realitat cal que en siguem molts. Perquè ens afecta a tots, a la nostra terra i a la nostra vida. Per això demanem la derogació immediata del ramal de 400 Kv perquè avui per avui el projecte segueix en peu i l’empresa té tota la intenció de dur-lo endavant.  Si realment cal millorar el subministrament, no només s’han d’estudiar les necessitats reals, sinó que cal debatre amb la gent arran de quin és el millor plantejament per tenir cura del territori, de l’entorn i de les persones. I cal planificar com fer-ho per afavorir-ne el seu progrés.  Si calen infraestructures, que es tinguin en compte les alternatives proposades i que s’escullin les més respectuoses amb l’entorn, que un cop fet el mal no hi ha camí enrere. És per això que existeix NO a la MAT. I és per això que es compromet a treballar pel territori, per les seves persones i per al seu creixement. Amb el deure i la responsabilitat de no quedar-se en la denúncia, sinó aportar solucions que siguin respectuoses i que siguin viables. Tocant sempre de peus a terra i treballant pel bé comú.

Perquè aquest bé de tots no és una utopia. És la fita a la que hem d’aspirar i per la que treballem cada dia. Per respecte, NO a la MAT.

Engalana el teu balcó o finestra amb els domassos no a la MAT.

Reivindica el teu suport amb la nova samarreta de No a la Mat Selva. Disseny de Joan Turu amb vers de Joan Vinyoli.

Reserva la teva ampolla de ratafia Corriols. Edició 2020

Participa a les comissions de treball de la Plataforma

Encartella el teu municipi

Compra la litografia numerada i signada per Joan Turu per decorar les parets de casa

Fes córrer la veu! Explica als teus amics, familiars i coneguts perquè diem NO a la MAT

Uneix-te a la campanya de fotografies. Fes-te’n una amb aquest cartell i envia’ns-la per publicar-la a les nostres xarxes

Segueix-nos a Twitter!

Segueix-nos a Facebook!

Segueix-nos a Youtube!

Segueix-nos a Instagram!

Col·labora donent el missatge comprant la mascareta NO MAT

Desplaçat dalt de tot