QUÈ PROPOSEM?

Què proposem?

Calen alternatives viables i fonamentades que busquin el bé comú. Aquest és el compromís de la plataforma. Perquè aquest bé de tots no és una utopia. És allò a què aspirem i treballem cada dia per aconseguir-ho.

Amb la seva actuació No a la MAT Selva pretén evidenciar la necessitat de preservar el territori i fer-ho d’una forma eficient, sense renunciar al progrés. És a dir, proposant adoptar les solucions més respectuoses (amb les persones, amb el territori, amb l’entorn…). Fer-ho amb una finalitat positiva: buscar el bé comú (ni el particular, ni l’institucional, sinó el bé de tothom).

1. Derogació immediata del ramal 400 kV tal i com s’ha aprovat Congrés dels Diputats i al Parlament de Catalunya (el projecte és viu i Red Eléctrica de España té intenció de fer-lo).

2. Si cal millorar el subministrament, que facin els estudis corresponents de les necessitats i que es faci un debat amb el territori per planificar de manera alternativa.

3. Si cal fer algun tipus d’infraestructura, que es tingui en compte les alternatives proposades pels respectius estudis del Col·legi d’Enginyers de Catalunya i per la Diputació de Girona, i que s’escullin les més respectuoses amb l’entorn.

4. Les propostes que es facin han d’estar d’acord amb la normativa europea i els objectius de desenvolupament sostenible per al 2030 de les Nacions Unides i de la Unió Europea.

No a la MAT ni aquí ni enlloc, per respecte!

Desplaçat dalt de tot