Xerrada del Dr. Pep Puig el 8 de juny

Xerrada del Dr. Pep Puig

El 8/6 19:30h tindrem la sort d’escoltar a la biblioteca Joan Vinyoli de Santa Coloma de Farners el Dr Pep Puig Boix, que entre moltes coses més, és coautor del primer estudi sobre el ramal de la MAT i la producció d’energia de proximitat (consulteu-lo aquí )

 

“No té cap justificació social voler construir el ramal de la línia MAT Riudarenes (…) es podria considerar que inversions en línies MAT són inversions imprudents”

.

Josep Puig i Boix (Vic, 1947) és un polític i enginyer industrial, especialitzat en tècniques energètiques (ETSEIB, 1973), diplomat en Enginyeria Biomèdica (Càtedra d’Enginyeria Química Especial, ETSEIB, 1973), diplomat en Enginyeria del Medi Ambient, Ecologia i Gestió Ambiental (AEIC, COEIC, ETSEIB-UPC, CPE, 1979) i doctorat en enginyeria industrial (UPC, 1982). Ha ocupat càrrecs polítics com a regidor de l’Ajuntament de Barcelona i diputat al Parlament de Catalunya.

L’any 1992 fou fundador d’Ecoserveis, una associació professional dedicada a la consultoria i a l’educació sobre energia i medi ambient. També va formar del Consell Assessor, a més de col·laborar amb diversos articles, de la revista Quaderns Tècnics, publicació pionera de la divulgació tecnològica en català. A més de ser membre d’Ecoserveis i de l’ONG ecologista Alternativa Verda, fou president i vicepresident del Consell Rector de la cooperativa de producció i consum d’energia renovable Som Energia. El 1991 va rebre el premi Joaquín Costa de Periodismo (1991).

Desplaçat dalt de tot