Més Natura, menys MAT

Més Natura, menys MATs

Avui dia 3 de març, és el Dia Mundial de la Natura, proclamat per l’ONU, per conscienciar del valor de la fauna i la flora salvatge. Coincidint amb aquesta celebració la Plataforma No a la MAT Selva ha volgut fer encara més visible la necessitat de respectar el nostre entorn de projectes com el ramal i la subestació de la MAT de la Selva animant a tothom a penjar el domàs NOMAT als balcons.

 

Aquest projecte a banda de ser sobredimensionat, innecessari i tenir un impacte sobre la salut de les persones, tindria un efecte molt perjudicial a la fauna i flora. Estem parlant de 104 espècies protegides per directives europees i que l’estudi d’impacte ambiental del ramal ,ja caducat, no va tenir en compte.

 

Aquesta informació es va incloure en les  més de  1.700 al·legacions,un 64% de totes les presentades, i que el Ministerio (MITERD) no ha respost. Per aquest motiu també la Plataforma NOMAT ha volgut que aquest dia, a banda de celebrar aquesta diada,  també serveixi per expressar la disconformitat amb la falta de resposta del MITERD,alhora que el rebuig a aquest projecte caducat.

Desplaçat dalt de tot