Unanimitat dels partits per derogar la MAT de la Selva

UNANIMITAT DELS PARTITS POLÍTICS DEMANANT LA DEROGACIÓ DEL RAMAL DE LA MAT

No a la MAT Selva, juntament amb No a la Variant C63, s’han coordinat per demanar als candidats i candidates dels partits amb representació parlamentària per la circumscripció el seu posicionament respecte dels dos projectes i quines mesures prendran en conseqüència.

La majoria de partits amb representació al Parlament continuen units demanant la derogació immediata del ramal de la MAT de la Selva.

Les dues plataformes ciutadanes han celebrat trobades conjuntes amb cadascun dels candidats i candidates dels partits amb representació parlamentària per la circumscripció, JUNTS, ERC, C’s, PSC i CUP,  abans de les eleccions del 14F per explicar les seves propostes i per demanar-los el seu posicionament respecte dels dos projectes i les mesures que pensen aplicar o defensar si surten electes i si estan al govern. Dintre d’aquesta ronda de trobades han considerat oportú d’incloure-hi Independents per la Selva, En Comú Podem i PDeCAT que tenen representació als Ajuntaments dels municipis afectats pels dos projectes.

NO a la MAT Selva, amb llarga trajectòria opositora a la MAT, va enviar la seva memòria als partits i els reclama el reforçament de la unitat política per a la derogació del projecte del ramal MAT a la Selva, tot recordant que aquesta unitat política es va iniciar amb les mocions per part dels Ajuntaments, Consell Comarcal de la Selva, Diputació de Girona i va culminar amb la resolució del Parlament i també amb la PNL aprovada pel Congrés dels Diputats.

Les trobades han estat amb els caps de llista per Girona: Rosa Lluch (ECP), GEmma GEis (Junts), Teresa Jordà (ERC), Jaume Dulsat (PDECAT), Dani Cornellà (CUP) i Sílvia Paneque (PSC). Per part de la formació d’Independents de la Selva es va fer una reunió amb diferents representants municipals. 

Pel que fa al ramal de MAT, totes les formacions polítiques s’han mantingut ferms en el compromís de demanar al Govern Espanyol la derogació immediata del ramal de la MAT. Aquesta unitat és un bon senyal de la bona salut i fortalesa que gaudeix el territori amb relació a l’oposició a aquesta infraestructura. Al mateix temps és un missatge cap al ministeri que encara manté el ramal de la MAT entre les alternatives “a ell mateix”. Unes alternatives sortides de la “taula de Riudarenes” amb totes les empreses i institucions implicades justament per buscar alternatives a aquest projecte.

Desplaçat dalt de tot