Les plataformes NO a la MAT Selva i No variant C63 pregunten als candidats

Les plataformes NO a la MAT Selva i No variant C63 pregunten als candidats

Les dues plataformes de la Selva central s’han coordinat per demanar als candidats i candidates dels partits amb representació parlamentària per la circumscripció el seu posicionament respecte dels dos projectes i quines mesures prendran en conseqüència.

NO a la MAT Selva, amb llarga trajectòria opositora a la MAT, ha enviat la seva memòria als partits i els reclama el reforçament de la unitat política per a la derogació del projecte del ramal MAT a la Selva, tot recordant que aquesta unitat política es va iniciar amb les mocions per part dels Ajuntaments, Consell Comarcal de la Selva, Diputació de Girona i va culminar amb la resolució del Parlament i també amb la PNL aprovada pel Congrés dels Diputats.

No variant C63 va néixer aquest estiu de resultes de l’oposició ciutadana suscitada pel projecte de variants de la C63 a Sils-Riudarenes i Santa Coloma de Farners, i després de promoure les al·legacions al projecte presentades per diverses entitats, ha presentat als partits i administracions l’Alternativa 0, una proposta de planificació de la mobilitat a la Selva central que estalviï la gran despesa i la greu afectació al territori que suposarien les variants i que resolgui les necessitats reals de la zona de manera molt més eficient i en consonància amb les directrius de la lluita contra el canvi climàtic.

Les dues plataformes ciutadanes han demanat trobades conjuntes amb cadascun dels candidats i candidates dels partits amb representació parlamentària per la circumscripció, JUNTSxCAT, ERC, C’s, PSC i CUP,  abans de les eleccions del 14F per explicar les seves propostes i per demanar-los el seu posicionament respecte dels dos projectes i les mesures que pensen aplicar o defensar si surten electes i si estan al govern. Dintre d’aquesta ronda de trobades han considerat oportú d’incloure-hi Independents per la Selva, En Comú Podem i PDeCAT que tenen representació als Ajuntaments dels municipis afectats pels dos projectes.

D’aquesta manera també les dues plataformes volen posar de manifest i fer visible l’organització i la voluntat de la ciutadania de la zona pel manteniment del territori i del medi ambient en el millor bon estat possible per a la salut i benestar, i reclamar l’adequació de la planificació de les infraestructures a les necessitats actuals de les persones i els reptes del canvi climàtic.

https://noalamatselva.cat/
@noalamatselva
#noalamatselva
www.plataformanovariantc63.tk
@NoVariantc63

Desplaçat dalt de tot