L’Auditori ple per veure l’estrena del documental dels 25 anys

L’Auditori ple per veure l’estrena del documental dels 25 anys

Ahir va tenir lloc a l’auditori de Santa Coloma de Farners l’estrena del documental “Voler fins a poder” en motiu dels 25 anys de lluita de la MAT a la Selva.  

La resposta de la gent va ser molt gran, omplint totalment l’auditori colomenc, mostrant la bona salut que gaudeix el moviment després de 25 anys.

Joan Canal i Imma Busquets, membres de la Plataforma, van conduir l’acte i van deixar clar des d’un inici que “Això que veurem no és cap fi de festa, perquè el ramal no està derogat, tot i que avui és un dia important, de molta alegria perquè fa 25 anys que estem lluitant i això s’ha de commemorar

En el col·loqui posterior es van poder escoltar els testimonis de protagonistes del film (Lluís Ginestà, Txell Freixinet, Ander Achotegui), també de persones claus de la lluita (Anna Iglesias, Anna Rios, Assumpció Cantalozella, Pere Torra) i als directors Neus Pagès i Adrià Expòsit.

Aquesta peça documental es podrà veure a les 12 h  el proper dia 21 a Sils en el marc de la festivitats de Toc de Flors i el 27 de maig a Can Moragues Riudarenes en motiu del FestiNats.

Però el documental és una part de la commemoració dels 25 anys, l’altra part serà l’exposició retrospectiva que es podrà veure a la Casa de la Paraula del 4 al 20 de novembre coincidint amb la 42a Festa de la Ratafia.

Desplaçat dalt de tot