Generalitat i NOMAT Selva treballaran plegats per derogar la MAT

Treball conjunt per derogar la MAT (Generalitat-NOMAT)

Avui ha tingut lloc una trobada entre el nou govern de la Generalitat de Catalunya amb la Plataforma No a la MAT Selva que ha servit per reprendre el contacte després del canvi de govern, posar-se al dia de l’estat actual i també per compartir i coordinar les properes accions per derogar el ramal de la MAT de la Selva.

 

La Secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat, la Sra. Anna Barnadas, i la Directora General d’Energia, la Sra. Assumpta Farran han reafirmat el seu compromís per treballar plegats per fer efectiva la PNL aprovada pel Congrés dels Diputats per a la derogació d’aquesta infraestructura.

 

Des de No a la MAT Selva valorem molt positivament aquesta trobada i demanem que el Govern de l’Estat Espanyol descarti definitivament aquest projecte i, en cas de ser necessari algun tipus d’infraestructura, ho faci tenint en compte les necessitats actuals i futures del territori i l’imminent context de canvi de model energètic.

Desplaçat dalt de tot