Un dibuix d’en Turu amb text de Vinyoli, la nova imatge de No a la MAT Selva

No a la Mat Selva agafa un nou impuls davant les darreres amenaces

Estem molt contents d’anunciar-vos que el dibuixant Joan Turu ha col·laborat a fer la imatge que ens acompanyarà en aquest darrer tram de defensa del nostre territori del ramal de la MAT. Els seus dibuixos formen part d’una revolució alegre, pacífica i constructiva, que ens obre la ment i el cor i amb el qual ens sentim plenament identificats/des. L’acompanya la frase “I la natura em crida” i títol del poema de Joan Vinyoli, un crit de recerca d’allò més essencial, pur i terrenal. És un triple reclam del poeta a nivell personal (va estiuejar d’infant a Sta Coloma), a nivell artístic (la natura és l’origen de la poesia) i humana (la natura és l’àmbit idoni de ser naturalment l’home en el món).

Dibuix a càrrec de Joan Turu per a No a la MAT Selva
Dibuix a càrrec de Joan Turu per a No a la MAT Selva amb el text del poema de Joan Vinyoli “I la natura em crida”
La imatge final esdevé un estendard on tothom s’hi sent acollit i cridat per tenir cura de la natura, a tenir cura de nosaltres.
Moltes gràcies a La Fonda Gràfica Cantalozella
Desplaçat dalt de tot