Debat Popular sobre la MAT

 
BendBQ9IIAAB6H_
Ahir va tenir lloc un debat popular sobre la MAT sota el títol “l’Espoli de la MAT” en el qual es va oferir un espai de debat i preguntes a les persones que hi van assistir. L’Acte va tenir lloc a les 20 h a l’Auditori de Sta Coloma de Farners i va comptar amb la participació del metge Joan Martí membre històric de la Plataforma No a la MAT Girona i l’alcalde de Santa Coloma de Farners Antoni Solà. Ambdós varen conduir el diàleg amb el públic. D’entre els principals temes que es van sorgir destaquem la impotència ciutadana davant l’actitud agressiva de Red Eléctrica Española, el model energètic que ens ha portat a un país de MATs, l’afectació sobre la salut i la participació democràtica en infraestructures d’aquesta importància.
BenZrtQIIAAfE3y
Joan Martí: “La lluita contra la MAT és un lluita diesel, a llarg termini, no hem de baixar la guàrdia
Antoni Solà: “Esgotarem tots els fronts per tal de demanar que es replantegi aquesta obra innecessària i sobredimensionada. Estem segurament davant d’una altra mala gestió d’aquest país de les infraestructures, com va passar amb el TAV

Desplaçat dalt de tot