Manifest i pancarta "Mat, la pesta de sXXI" pel Pelegrí Tossa

Pelegrí2
Santa Coloma de Farners ha rebut aquesta tarda al Pare Pelegrí a l´Ermita de Sant Sebastià, amb una gran pancarta on es llegia “LA MAT és la PESTA del s.XXI”.
 
A l´arribada del seu pelegrinatge desde Tossa de Mar, que es fa cada any, en commemoració de la caminada que va salvar Tossa de la pesta l´any 1400, l´agrupació ciutadana No a la MAT Selva i l´alcalde de Santa Coloma de Farners, han fet entrega d’un pergamí amb la promesa d´un nou pelegrinatge, per aconseguir erradicar la pesta que amenaça de mort aquesta vila en ple s.XXI, la MAT.
pelegri
Els habitants de Santa Coloma de Farners fan la ferma promesa de caminar any rere any desde l´Ermita de St Sebastià (on acaba l´actual pelegrinatge) fins a l’Ermita de l’Argimón, passant per Farners, en memòria dels emblemàtics paratges que seran salvats d´aquesta nova pesta.
Desplaçat dalt de tot