La consulta popular sobre la MAT activa els colomencs per aturar el ramal

ahir
Ahir es va fer la presentació de la Consulta Popular contra la MAT del 26 de gener que va omplir la bilioteca municipal. Santa Coloma esdevé la Gàl·lia de la MAT
Ahir es va fer la presentació de la Consulta Popular contra la MAT del 26 de gener que va omplir la biblioteca municipal L’ambient que es va respirar ahir a la presentació de la Consulta Popular sobre la MAT va deixar palès que els colomencs/ques no estan disposats a permetre que es construeixi el ramal. Els membres de No a la MAT Selva van posar en antecedents sobre aquest projecte i també varen desemmascarar algunes de les mentides del govern i REE osbre la seva justificació. La consulta es celebrarà el dia  26 de gener i comptarà amb unes activitats reivindicatices paral·les en les que s’hi ha sumat la totalitat del teixit associacitiu colomenc.
El calendari d’accions, entre d’altres, contempla accions informatives pels mercats setmanals, manifestacions regulars, accions reivindicativa per cap d’any i reis, una xerrada amb experts, taller de pancartes, apagades de l’enllumenat públic i encesa d’espelmes…
La votació es farà simultàniament a Santa Coloma, Sils i Riudarenes i podran votar els habitants d’aquestes poblacions i també tota la gent que vulgui donar suport d’altres municipis. Les votacions a Sta. Coloma es faran a la biblioteca de les 9 a les 21 h.
Els ciutadans i tothom que ho desitgi té temps de presentar al·legacions fins el dia 14 de gener i rebran el suport tant de l’Ajuntament com de No a la MAT Selva.
L’alcalde de Sta. Coloma va comentar que estaven davant l’agressió més gran que el territori ha patit i amb una imposició que mereixia una resposta democràtica i massiva a la votació del dia 26 de gener. A més, va enviar un missatge clar a REE: “Hi posarem totes les traves possibles

Desplaçat dalt de tot