Mascaretes que criden: NO MAT!

Mascaretes que criden “No a la MAT”

La Plataforma No a la MAT Selva  vol seguir alçant la veu malgrat la situació de la pandèmia COVID19 

Repartiran més d’un miler de mascaretes arreu del territori per amplificar encara més la veu del territori demanant la derogació immediata d’aquesta infraestructura.

La pandèmia del COVID19 ens ha portat a una situació actual complicada en la que s’han instaurant una serie de mesures entre les que es restringeixen actes i s’obliga a l’ús de la mascareta a l’espai públic. Aquesta situació perjudica en certa manera també als moviments reivindicatius atès que justament tenen en la seva punta de llança la sensibilització, mobilització i la concentració de persones en els seus actes.

Així que des de la Plataforma No a la MAT Selva s’ha volgut donar la volta a aquesta situació i posaran en circulació més d’un miler de mascaretes verdes (símbol de l’ecologisme que distingeix a la Plataforma No a la MAT) amb el missatge NOMAT. D’aquesta manera lluny que la situació faci quedar-nos a casa callats o que les mascaretes esmorteeixin la nostra veu, el missatge i el clam serà més visible i fort que mai.

S’està preparant una jornada en la que es demanarà a tothom que en un dia concret vesteixi la mascareta verda per tal d’amplificar encara més el missatge de rebuig a aquesta obra tan qüestionada.

Les mascaretes es repartiran en els comerços locals dels municipis del territori afectat i també en els diferents actes que es realitzaran sempre d’acord amb les mesures sanitàries vigents. També s’hi podran trobar els domassos pels balcons, samarretes i litografies amb el dibuix fet per l’ocasió per ilustrador Joan Turu.

Una empresa tèxtil del Maresme ha volgut col·laborar amb la causa amb la confecció d’aquesta mascareta higiènica 9,5 x 18 cms, feta de roba, reutilitzable fins a 5 rentades a 60 graus i que disposa de certificació de filtració bacteriana (BFE) i de respiració, complint totes les especificacions de norma UNE 0065-2020 de l’Associació Espanyola de Normalització. Consulteu aquí més detalls de la certificació.

Desplaçat dalt de tot