El traçat del ramal MAT al Google Earth

El ramal de la línia de Molt Alta Tensió que ha de portar els 400.000 V d’electricitat fins a la subestació de Riudarenes està començant ja la seva execució.

La Plataforma de l’Esparra, des dels primers moviments al 2006, ha manifestat sempre la seva posició contrària a aquesta línia, i vol seguir declarant aquesta posició de rebuig total a aquesta obra.

Per poder visualitzar i consultar el traçat real, posició i alçada de les torres, i simulació de la seva visualització des de qualsevol punt, la Plataforma de l’Esparra ha creat un fitxer amb les dades necessàries per poder-ho visualitzar amb Google Earth  (Google Earth és un programa gratuït d’informació desenvolupat per Google amb diferents nivells i continguts de mapes geogràfics).

Només us heu de descarregar de la nostra web el fitxer que hem fet amb tota la informació de la línia (MAT Riudarenes – Sta Coloma de Farners.kmz,  14,9 KB), i obrir-lo amb Google Earth.

Descarregar el fitxer (14,9 KB)         

Com obrir i visualitzar aquest fitxer amb el Google Earth     


Tant la posició de les 37 torres com l’alçada són les reals, extretes de dades de REE i de l’informe d’impacte ambiental encarregat per REE.

Aquí podeu veure algunes imatges generades amb el Google Eartha a partir d’aquest fitxer:

La línia a la vall del Vilarràs. En primer terme tenim Montras, al fons al centre tenim l’Argimon. 
La carretera de l’Esparra es pot veure passant entremig de les dues primeres torres (la de l’esquerra fa 76 metres). 
La línia passa per sobre de la carretera al Pont de l’Angra, l’entrada de l’Esparra.

Desplaçat dalt de tot