Una apagada per encendre la Consulta sobre la MAT #noalamat

Una marxa de torxes i percussió apaga el “monopoli Elèctric” de la MAT


emoLa tercera apagada de llums i encesa d’espelmes a Santa Coloma ha tingut lloc avui a les 19 h a la plaça del Firal de Santa Coloma de Farners. Com a novetat respecte a les altres apagades, aquesta vegada s’ha realitzat una cercavila amb torxes i amb la percussió de la Banda d’en Pere Botero. A mig camí, a la Plaça Farners la portaveu de No a la MAT Selva, Beth Galí, ha llegit un manifest demanat la participació massiva a la votació de demà diumenge 26 de gener i agraint tot el suport de totes les persones voluntàries que estan treballant per la consulta.

apaguem 3
Abans de deixar la plaça Farners, un col·lectiu d’artistes del FADE (Festival d’Art Digital i Electrònica) de la Cellera de Ter ha volgut col·laborar amb aquesta lluita amb un mapping espectacular, projectant imatges sobre una torre de fusta de 9 metres d’alçada.
La cercavila a continuat pels carrers foscos de la ciutat, s’ha demanat als comerciants i particulars que també apaguessin els llums, fins a la plaça del Firal on nens i nenes han fet l’encesa d’espelmes amb les lletres de NO MAT.
Podeu veure el video de l’espectacle d’art digital a:

Desplaçat dalt de tot