700 persones caminen contra la MAT

L’èxit aclaparador de la caminada organitzada per l’AEiG Roca Guillera i No a la MAT Selva dinamita la campanya cap a la Consulta Popular del 26 de gener.

caminda 2

Santa Coloma de Farners va convertir-se ahir en l’epicentre de la lluita per aturar la MAT. Prop de 700 persones vingudes d’arreu de les comarques gironines van participar en una caminada en contra de la línia, per exigir un cop més l’aturada del projecte.

L’assistència desborda la previsió dels organitzadors, que destaquen que aquest acte dóna l’empenta necessària perquè la Consulta Popular contra la MAT del proper 26 de gener sigui un èxit.
En un ambient molt familiar, els participants van recórrer la zona afectada fins arribar a l’ermita de Farners, on hi havia preparada una botifarrada popular i unes activitats informatives de caire lúdic per acostar la realitat de la MAT a petits i grans. Presidint el castell, una pancarta de 10 metres deixava clara la determinació dels opositors a la línia: “Gegants més grans hem vist caure”.
El moment més emotiu es va viure durant la realització de la foto oficial, en que els crits contra la MAT han sigut unànimes entre tots els presents. El manifest que ha conclòs l’acte destacava que “no els hi posarem fàcil” i afegia que “ens tindran dempeus (o sota terra) allà on faci falta”.
Cal remarcar la presència entre els assistents de Sergi Saus, veí de la casa de Fellines afectada per la torre 66, així com de l’Alcalde i diversos regidors de Santa Coloma de Farners i de més de 10 agrupaments escoltes i guies de tota la demarcació.
Els escoltes i guies colomencs animen també a la participació de les següents activitats organitzades per No a la MAT Selva, com les apagades reivindicatives dels dissabtes 18 i 25 o l’acte central de campanya del 22, i sobretot, la consulta del 26 de gener.
Desplaçat dalt de tot