Molt bona acollida del vot anticipat de la consulta de la MAT

foto-4
 
Avui dia 28 tots aquells colomencs que per circumstàncies diverses no podran votar el dia vinent 26 de gener a la Consulta Popular sobre la MAT, han tingut l’ocasió de fer-ho. La jornada ha tingut lloc a la Bilbioteca J. Vinyoli de Sta. Coloma de les 11 a les 13 h. Els perfils dels votants ha estat molt divers, però majoritàriament estudiants que estan a l’estranger i famílies que han vingut a veure els seus familiars en aquestes dates de nadal. Una opinió majoritària dels votants és que estan satisfets per tal de poder-se expressar a les urnes malgrat no ser-hi aquí el 26 de gener. En el moment de tancar les urnes, el president ha dipositat els vots en un sobre i s’ha aixecat acta sobre la quantitat de vots recollits que es costudiaran fins al recompte de la Consulta Popular. Gràcies a aquesta iniciativa, promoguda per un grup de joves que estan a l’estranger, s’ha recollit una cinquantena de vots que tenen el seu pes emocional i democràtic en or.
L’acció d’avui també ha servit com a prova de foc dels instruments i espais on es portarà a terme la Consulta (Riudarenes, Sils i Sta. Coloma) i també ha servit per donar a conèixer-la una mica més.

Desplaçat dalt de tot