Estem a favor de la Molt Alta Tensió, espiritual

Estem a favor de la Molt Alta Tensió, espiritual 
Imatge
El passat 13 d’octubre va tenir lloc en el Centre de Retirs de la Fradera i el Rossell de Sta Coloma de Farners una jornada de meditació i reflexió sobre l’impacte de l’home en el medi ambient. 
Des del punt de vista del busdisme, els valors humans i espirituals i les relacions humanes  són més importants que els valors materials o econòmics. En la nostra filosofia hi té cabuda la proteccoó del medi ambient. La nostra tasca també consisteix en oferir a les persones un lloc que els faciliti trobar la pau interior, connectar-se amb un mateix i amb la natura que els envolta. Malauradament la MAT és una amenaça per a tot això.
El traçat de la MAT passarà a tocar del Centre de Retir on molta gent ve a recollir-se dins la bellesa d’aquest entorn, és un dels pocs llocs que encara ens pot oferir un espai adient per la pràctica de la meditació i per connectar amb un mateix. Creiem que aquest entorn de pau, puresa i tranquil·litat cal cuidar-lo i protegir-lo. En el busidme diem que “si el que desitgem és útil i no fa mal al medi ambient ni a nosaltres mateixos, ha d’ésser considerat com necessari. Però si no compleix aquestes condicions és millor pensar dues vegades per què ho volem i si és realment útil”.
Donat que en l’Univers tot està interconnectat de forma natural, tot el mal que l’home faci a la natura se’l farà a si mateix. No volem que la MAT destrossi el nostre entorn ni el nostre futur.
 Podeu veure el video a https://www.facebook.com/photo.php?v=218499584940931&l=4007626341096365310
Monasteri Budista Kagyu Samye Dechi Ling
Can Toni Mola

Castanyet – 17430 Santa Coloma de Farners – Girona
Telèfon: 872 012 171 (fijo) – 681 168 203 (móvil)
E-mail: centroretiros@samye.es

Desplaçat dalt de tot