Els Ajuntaments han de liderar la consulta sobre la MAT

Els participants a l’assemblea d’ahir dia 18 de setembre, es va acordar començar una ronda de visites amb els alcaldes i responsables de REE per tal de posar a l’agenda política el debat de la MAT.
Ahir va tenir lloc l’assemblea de No a la Mat Selva en la qual en un primer moment es va fer un repàs a les notícies en relació a la MAT i de les darreres activitats dutes a terme, el taller de pancartes i les parades informatives a l’aplec d’Argimon i al mercat de Riudarenes.
El segon punt de l’ordre del dia es va dedicar a les properes activitats que tindran lloc per la festa major de Santa Coloma de Farners, la de Sils, la Riudatrail i la ruta de les 10 ermites. En totes elles hi haurà una presència important de No a la MAT Selva.
El punt fort de la nit va ser el darrer en el qual es van preparar les comissions per realitzar diferents visites i entrevistes amb els alcaldes dels municipis afectats i també als responsables de Red Eléctrica de España. L’objectiu de les visites és per demanar als ajuntaments de Santa Coloma de Farners i Riudarenes que liderin el procés de consulta popular en relació a la MAT, atès que tenen plenes competències per fer-ho.
assemblea 18

Desplaçat dalt de tot