No a la MAT anuncia mobilitzacions per la Festa Major de Santa Coloma i Riudarenes

Ahir, dimecres dia 21 d’agost, va tenir lloc a les vuit del vespre a la biblioteca Joan Vinyoli de Santa Coloma de Farners, la tercera trobada de No a la MAT Selva. El principal punt de l’ordre del dia era presentar la creació de les quatre comissions de treball i les seves principals línies d’acció. Entre elles, la comissió d’activitats, que planifica diverses accions aprofitant les dates assenyalades de les festes majors de Santa Coloma de Farners i Riudarenes previstes per a finals del mes vinent. Al mateix temps s’ha escollit un seguit de dates significatives per organitzar més mobilitzacions.

21_8_13 No a la MAT Selva2

Es farà un gran esforç per informar a la població sobre els greus efectes sobre la salut que el camp magnètic de la MAT pot comportar als ciutadans i visitants de Santa Coloma i Riudarenes (com per exemple l’aparició de diferents tipus de càncer, entre moltes d’altres malalties).

No a la MAT Selva convida a les entitats i administracions del territori a sumar-se a l’onada de mobilitzacions per mostrar el rebuig total a aquest atemptat contra el territori i  les persones.

La propera trobada de No a la MAT Selva tindrà lloc el dia 4 de setembre a les 20 h a la biblioteca J. Vinyoli de Sta Coloma. Amb aquestes trobades es pretén convidar al màxim de població a conèixer els riscos i les mentides descobertes dels governs espanyol i català en relació a la MAT.

Desplaçat dalt de tot