Alta col·lectiva a Som Energia #Noalamat

ALTA
 
L’oligopoli centralitzador energètic de l’estat espanyol no reflexa ni les necessitats territorials ni la realitat nacional dels espais afectats. Aquestes accions planejades des del lobby energètic i impulsades per legislacions proteccionistes impedeixen que el nostre país tendeixi cap a un futur energètic més equitatiu i pròsper per a la societat i per als ciutadans, basat en xarxes d’energia descentralitzades.
Així doncs des de Fundació Emys i NO A LA MAT hem decidit, de la mà de la cooperativa sense ànim de lucre de producció distribució i consum d’energies renovables Som Energia, realitzar una campanya de alta de comptadors col·lectiva amb Som Energia.
Amb aquesta acció volem sol·licitar una gestió energètica al nostre país més centrada en les renovables els petits productors i l’autoconsum, deixant de finançar projectes d’ètica discutible per al territori català i enfortint altre projectes amb un fort component social enfocades al bé comú.
Dona’t d’alta a Som Energia i fes un canvi de comptador, suma’t a l’acció col·lectiva per a un nou model energètic i per dir així NO A LA MAT.
Cal portar: factura de la llum i número compte bancari.
 
XERRADES PER UN NOU MODEL ENERÈTIC AL NOSTRE TERRITORI
 
 
“Crisi energètica i esgotament d’un paradigma: cap a on volem anar?”

 Dissabte 5 d’Octubre de 2013 (12h) Can Moragues (Riudarenes)

Amb el Dr. Jordi Solé Ollé, investigador del departament d’Oceanografia Física de l’Institut de Ciències del Mar (CSIC), professor de la UAB i membre de l’Oil Crash Observatory, que ens parlarà de:
 “Cooperatives de consum i producció d’energies renovables, el cas de Som Energia”

Dissabte 12 d’Octubre de 2013 (12h) Can Moragues (Riudarenes)

Amb el Sr. Marc Roselló Casas, Membre de Som Energia, Responsable de serveis als socis i projectes.
I posteriorment es realitzarà entre aquells assistents que ho desitgin:
Alta col·lectiva de socis a Som Energia i canvi col·lectiu de comptadors per a un nou model energètic, per dir NO A LA MAT. Cal portar: factura de la llum i número compte bancari.
 

 
 
 

Desplaçat dalt de tot