No a la MAT Selva es mobilitza i demana a l’Ajuntament que també ho faci instal·lant un cartell anti MAT a l’entrada del municipi.

Les obres del ramal de la MAT segurament començaràn a principis d’aquest hivern i No a la MAT Selva fa una crida a la mobilització dels ciutadans i especialment als l’Ajuntaments de Santa Coloma i riudarenes aprofitnat la Festa Major.

No a la Mat Selva ha preparat un seguit d’accions informatives durant les setmanes vinents amb l’objectiu principal d’informar a la població de les greus conseqüències de la construcció del ramal de la MAT de 400 Kw entre Riudarenes – Santa Coloma de Farners.

Per una banda s’iniciarà una campanya de recollida de signatures per a tot l’Estat a través del portal Change.org i també mitjançant punts de recollida en comerços i paradetes instal·lades en la festa major de Santa Coloma de Farners, Riudarenes i també per la Festa de la Ratafia de Santa Coloma de Farners. En aquests punts també es podran recollir fulletons, rebre informació i fer aportacions econòmiques per donar suport a la campanya. Es farà un taller de pancartes per tal que tothom que vulgui tenir-ne una la pugui fer fàcilment i en un moment. Pancartes que amb el permís de l’Ajuntament, se situaran en llocs i actes importants.

Cartell dia 4_9_2013

Aprofitant la Festa Major es farà una xerrada informativa a la població amb diversos experts que informin del que és, què representa i les conseqüències de paisatge, salut i econòmiques de la construcció del ramal de la MAT. En aquest sentit, No a la MAT Selva amb el suport de dentitats i científics del territori crearà una comissió per obrir el debat  i plantejar alternatives en el territori davant l’actual model energètic i la seva planificació poc respectuosa amb les persones i el medi.

Aprofitant que el dia 29 de setembre es farà la Ruta de les 10 Ermites, el Centre Excursionista Farners i No a la Mat la Selva han preparat una acció informativa i reivindicativa.

No a la MAT Selva demana a l’Ajuntament de Santa Coloma i Riudarenes que instal·lin, com més aviat millor, un cartell a l’entrada del municipi de rebuig la MAT.

Es fa una crida a tots aquells ciutadans que s’afegeixin o que proposin activitats per informar del que suposa la construcció del ramal de la MAT i també del model i la planificació energètica en el territori que ens estan imposant.

El proper dia 4 de setembre a les 20 h a la biblioteca Joan Vinyoli de Santa Coloma de Farners tindrà lloc la propera assemblea de No a la MAT Selva.

Desplaçat dalt de tot